Sesonkiruokaa ja kasviksia
Rouva Kasvis raportoi
Valikko
  • Blogi
  • Perussivu
  • Rouva Kasvis
  • RouvaKasvis -blogi
  • Kasviskoulu
  • Rouva Kasvis -kirja
  • Juhlavuosi 2015
15. syys, 2016

Savustettu soseutettu palsternakkakeitto

Palsternakka maistuu eteeristen öljyjensä takia aromikkaalta ja sisältämänsä sokerin vuoksi makealta. Halusin kokeilla, kuinka savu viimeistelisi palsternakan sinänsä sopuisan maun. Ja antoihan se hyvän oman särmänsä! Savustuspussin ansiosta savustaa voi kotikeittiössä helposti kuka vain, vaikka muutaman palsternakan...

Keiton päälle aivan ehdoton makulisä ovat puhtaina uunissa paahdetut palsternakkojen kuoret. Niissä palsternakan maku yltää huippuunsa!

  • Yleiskatsaus

Uusimmat kommentit

Jaa tämä sivu

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä