Sesonkiruokaa ja kasviksia
Rouva Kasvis raportoi
Valikko
  • Blogi
  • Perussivu
  • Rouva Kasvis
  • RouvaKasvis -blogi
  • Kasviskoulu
  • Juhlavuosi 2015
  • Rouva Kasvis -kirja
5. marras, 2017

Pikkelöidyt kasvikset

Pikkelöinti on mitä mainioin tapa piristää melkein mitä tahansa kasviksia. Ajattelen pikkelöinnin eri asiana kuin varsinaisen etikkasäilönnän. Pikkelöinti-termi kirkastuu, kun miettii edellä mainittuja isoäidin kurkkuja. Kurkkuviipaleet, sokeri, suola, etikka ja tilli vain ravistellaan keskenään ja valmista on!

Pikkelöidyt kasvikset ovat puuttuva pala yhtä hyvin tuttujen kotiruokien kuin vaikkapa täytettyjen patonkien, burgereiden tai muun niin sanotun katuruoan yhteyteen.

  • Yleiskatsaus

Uusimmat kommentit

Jaa tämä sivu

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä